ZAHARIJEV: Razvojna godina za opštinu Bosilegrad

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

BOSILEGRAD,11.04.2019- Budžet opštine Bosilegrad za ovu godinu iznosi nešto više od  547 miliona i on je razvojnog karaktera,rekao je za  tv Info Bosilegrad Vladimir Zaharijev,prvi čovek ove opštine.

Realan budžet je 450 miliona pa postoji širina za projekciju u narednim godinama.  Kako nam je pojasnio,budžet Bosilegrada je transparentan jer se javno raspravljalo o njemu i svi koji su bili zainteresovani za predloge i sugestije,mogli su da učestvuju u kreiranju istog.

Najveći deo iz budžeta izdvaja se za održavanje puteva,izgradnju vodovoda i kanalizacije,socijalu ali i stavke koje se tiču zdravlja ljudi u Bosilegradu koji su maksimalno sagledani kroz preventivne preglede i brojne olakšice za ljude koji su pred penzijom,rekao je Zaharijev.

Veoma je važno naglasiti izuzetno dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije i nadležnim ministarstvima sa kojima opština Bosilegrad realizuje brojne projekte.

Položaj Nacionalnih manjina je znatno poboljšan zahvaljujući pre svega predsedniku Srbije Aleksandru Vucicu jer su opštini Bosilegrad sva vrata otvorena. Zaharijev jeizmeđu ostalog  istakao i odličnu saradnju sa Darkom Glišićem,predsednikom Izvršnog odbora SNS-a, koji je ujedno i počasni građanin Bosilegrada.

Ovo će biti razvojna  godina za opštinu Bosilegrad-zaključio je Zaharijev.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Vremenska prognoza

current
feels like
min
max
pressure
humidity
visibility
wind

PRIJATELJI SAJTA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PRATITE NAS

© 2022 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje